Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jungman
Restaurant Café Bar

Sjögatan 8
64100 Kristinestad

Tel. 0400 234389
E-post:
jungman "at" jungman.fi

 

Öppet

Må-Fre 11 - 14
Övriga tider enligt beställning

Stängd på Kristi Himmelsfärd

Lunch

Buffé må - fre kl. 11 -15

10,00 €

À la Carte & Pizza

Vinteruppehåll

 

 

 

 

 

 

Kristinestad hör till det internationella Cittaslow-nätverket av småstäder som den enda staden i Finland. Även vi på Jungman följer Cittaslow-filosofin av Slow Food och det goda livet.

Möten och tillställningar

Den ljusa och rymliga restaurangsalen samt vårt stiliga kabinett/mötesrum på andra våningen möjliggör ordnande av en lyckad tillställning. Vi har sammanlagt 132 kundplatser, varav 40 i kabinettet. Även balkongen med 12 kundplatser på restaurangsalens andra sida står till förfoganade. 

Skolning med mervärde

Kabinettet lämpar sig bra även för ordnande av olika skolningstillfällen. Utrymmet är försedd med dataprojektor, bärbar dator, WiFi och fläpptavla - och serveringen ordnas enligt dina önskemål. Varför hålla skolning i kedjehotellets mötesbunker då den kan ordnas i en inspirerande miljö bokstavligen ovanför havet!

En Tyky-dag i Kristinestad

Aktivitetsdagar som främjar arbetsvälmående och stärker gemenskapet och vi-andan bland arbetskompisar blir bara viktigare ju hårdare blir arbetslivet. I Kristinestad kan du hitta massor av aktiviteter för en lyckad Tyky-dag: friluftsvandring och fina vyer både i stadskärnan och ute i naturen, motion, slöjd och pyssel, konst, historia...  Vi hjälper gärna till med planeringen av program.

Familjefester och -tillställningar

Jungmans stiliga kabinett kan bokas även för familjetillställningar, såsom födelsedagar, examensfester och minnesstunder.

 

Begär offert eller boka din tillställning: per e-post, med nätblanketten eller ring!

KabinettiKabinetti